Ny mobil-nettbutikk til Coop   

← Tilbake til cases

Coop mobil

Danmarks største detaljhandelsvirksomhet, Coop, har fått en ny mobil-nettbutikk, som med brukervennlige funksjoner og skarp kommunikasjon skal øke trafikken og salget fra mobile enheter. Vertica har vært Coops sparringspartner når det gjelder design, UX og front-end.


Vertica er kjent for å levere sterke tekniske løsninger, men står også for intuitive design og førsteklasses front-end. Dette hadde Coop fått øynene opp for, og derfor falt valget på Vertica også for front-end-designet av Coops nye mobilplattform.

Et team av grafikere, UX-konsulenter og front-end-utviklere fra Vertica har jobbet tett sammen med Coop om å optimalisere nettbutikken for mobile interaksjonsformer. Det er lagt vekt på brukervennlighet, herunder søk og tydelige produktkategorier, slik at kunden med et par klikk finner sin ønskede vare.

I tillegg har Vertica og Coop jobbet med å skape en visuell betalingsflyt som gjør det enkelt og trygt å fullføre kjøpet på mobilen.

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.