← Tilbake til cases

Rambøll

Nordens største konsulentfirma, Rambøll Gruppen, har rundt 10 000 medarbeidere og aktiviteter verden over. Dette stiller høye krav til bedriftsmessig ressursplanlegging (ERP), og i den sammenheng vurderte Rambøll å skifte ut og modernisere sin eksisterende integrasjonsplattform.


I forbindelse med planen om å integrere et ERP-system ønsket Rambøll å oppgradere til en mer fremtidsrettet integrasjonsplattform

Rambøll ønsket seg en standardplattform for å kunne oppnå transparent integrasjonsarkitektur, styring og overvåkning, samt et redusert behov for koding.

Vertica, og spesielt vår faste rådgiver Morten la Cour, har vært en uunnværlig sparringspartner gjennom hele prosessen med sin store kunnskap om BizTalk og ERP-integrasjon. Han har på kort tid klart å sette seg inn i våre komplekse behov og jobber engasjert med eventuelle problemer som måtte oppstå underveis.

Rambøll

Løsningen

Rambøll valgte Microsoft BizTalk Server som integrasjonsplattform. Samtidig valgte de å alliere seg med Vertica, som er Danmark største leverandør av BizTalk-løsninger, og som har solid erfaring med integrasjon til ERP-systemer.

Vertica har som sparringspartner hjulpet Rambøll med å designe en solid integrasjonsarkitektur og sikre at integrasjon og forretningsprosesser henger sammen.

Siden ERP-integrasjonen er helt avgjørende for Rambølls virksomhet, ble Vertica også bedt om å gjennomføre Proof of Concepts for integrasjon mellom en rekke utvalgte programmer, blant annet et skybasert system.

I tillegg har Vertica gitt opplæring om utvikling og drift av BizTalk-plattformen.

Resultatet

Resultatet

Med en vellykket gjennomføring av Proof of Concepts er Rambøll nå klare til å implementere og rulle ut sin nye integrasjonsplattform. Også her har Rambøll valgt å alliere seg med Vertica, som skal bistå i utviklingsarbeidet.

ERP & Systemer


Oracle
Maconomy
KMD Løn


Teknologier


Sikker / Secure FTP
(SFTP)
WCF & Services
Sharepoint

Prosesser


Personale
Finans og faktura
Masterdata


Dokumenter


XML
TekstfilerKontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.