Effektiv webløsning til tre nettsteder    

← Tilbake til cases

Trollbeads

Trollbeads er originale smykker som henter inspirasjon fra mytologi, astrologi, eventyr, fauna, flora og verdens mange ulike kulturer. Konseptet gjør det mulig for kundene å skape unike og personlige smykker med uendelige variasjoner.


Utfordringen

Trollbeads ønsket en flerdimensjonal løsning der alle distributører ville få samme e-handelsløsning som hovedkontoret. Dette ville samtidig gi forhandlerne mulighet til å logge inn og legge inn ordre direkte til den enkelte distributøren, slik distributørene allerede gjorde hos Trollbeads. De hadde derfor behov for en ny e-handelsløsning.

For Trollbeads var det essensielt at plattformen var fleksibel, ikke minst med hensyn til markedsføringsmodulene, som settes særlig på prøve i kundeområdet "Be Original". Her oppfordrer Trollbeads til dialog og interaktiv lek med kundene, noe som krever et kontinuerlig fokus på dynamikk og utvikling.

Vi har opplevd Vertica som en meget kompetent partner som fra begynnelsen har gitt oss svar på tiltale. De leverer den høye kvaliteten som er helt avgjørende i alle stadier og prosesser i virksomheten vår.

Kenneth Bune Trust

IT-sjef i Trollbeads

Løsningen

Den nye webløsningen består i utgangspunktet av tre individuelle nettsteder, herunder et B2B-nettsted for forhandlere og distributører, en B2C-nettbutikk der kundene kan kjøpe varer direkte, samt event-baserte Trollbeads Universe. 

Med webløsningen har Trollbeads` ordrekanal blitt mer ensartet, og dette letter det praktiske arbeidet med å opprettholde produktkatalogene på de forskjellige nettstedene. I tillegg har dialogen med kundene blitt styrket via det globale markedsførings- og event-nettstedet Trollbeads Universe.

Microsoft Commerce Server har gitt Trollbeads en sterk og fleksibel plattform. Alle tre nettstedene kjører nå på samme tekniske plattform og henter informasjon fra samme produktkatalog. Denne automatiseringen gir både fleksibilitet og forenkler prosesser som tidligere har vært manuelt krevende.

X by Trollbeads

Trollbeads har lansert et nytt unikt smykkekonsept: X by Trollbeads. Med sine eksklusive blandinger av gull, sølv, kobber og Rubber X møter X by Trollbeads verden med en ny designlinje og tilnærming til personlige smykker. Derfor har den nye kolleksjonen også fått sitt eget digitale univers for merkevarebygging og e-handel, som er tilgjengelig fra xbytrollbeads.com.

Universet er utviklet av Vertica, mens designet er levert av designbyrået Make. Det responsive designet sikrer kunden en visuelt inspirerende opplevelse og brukervennlig navigering, uansett fra hvilken enhet nettbutikken besøkes fra. 

X by Trollbeads ble lansert i september 2013 og har blitt godt mottatt av kunder over hele verden. 

Resultatet

Samarbeidet mellom Vertica og Trollbeads har resultert i en løsning som gir bedre muligheter for merkevarebygging, mer målrettet kommunikasjon med kjøperne, en automatisert bestillingsprosess og en optimalisert kommunikasjon mellom Lise Aagaard Copenhagen og virksomhetens partnere.

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.