Om Vertica 

Vi elsker e-handel

Om oss


Vertica er et dedikert e-handelshus med 90 ansatte. Vi har eksistert i 16 år, og sammen med noen av Nordens mest ambisiøse selskaper innoverer og utvikler vi prisbelønte e-handelsløsninger for B2B og B2C.

Vi styrker kundenes virksomhet og bringer sammen IT og forretning. Vi gjør dette ved å kombinere forretningsforståelse, brukerinnsikt, teknologisk utvikling, god prosjektledelse og integrasjon med eksisterende IT-systemer.

Vi har samtidig fokus på omnichannel, slik at vi sikrer en sterk samhandling mellom alle plattformene deres. Derfor har kundene våre vunnet E-handelsprisen 11 ganger.  

Vertica har kontorer i Oslo samt København og Aarhus i Danmark, hvor vi huser alt fra strategiske rådgivere og strukturerte prosjektledere til kreative digitale designere, sertifiserte utviklere og erfarne integrasjonskonsulenter. 

Sammen med Nordens mest ambisiøse selskaper innoverer og utvikler vi prisbelønte e-handelsløsninger.

Hvordan er det å jobbe i Vertica?

Vi er en humørfylt og uformell organisasjon med en flat struktur, der alle i høy grad har muligheten til å påvirke sin egen hverdag og til å utvikle seg – både personlig og faglig.

Vi forventer at alle de ansatte tar ansvar for sin egen hverdag og bidrar til vekst og trivsel for både seg selv og selskapet.

Prosjektene våre varierer i både størrelse og varighet. De minste oppgavene løses av 1–2 konsulenter på få uker, mens de største prosjektene strekker seg over flere år og løses av større team.

Vi arbeider smidig etter Scrum-modellen, og alle prosjektteam ledes av en scrummaster. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Vertica her.

Kunder

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, må du gjerne sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har over 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.