Priser og utmerkelser   

Utmerkelser

Våre ambisiøse kunder har vunnet en lang rekke priser. I Vertica er vi veldig stolte av disse.


Når kundene våre lanserer nye e-handelsløsninger, er det med ambisjonen om å skape den beste plattformen i bransjen. Derfor arbeider vi tett sammen for å tenke nytt og utvikle måten de driver e-handel på.

Som et resultat har kundene våre vunnet E-handelsprisen hele 11 ganger.

Blant de heldige vinnerne er også Brødrene Dahl (2014) og Nemlig.com (2011), som begge vant gullpriser i kategoriene B2B og B2C. I tillegg vant Brødrene Dahl også en pris i kategorien Omnichannel. Også Bolia.com fikk en prestisjetung pris med hjem, da de vant bronse i kategorien Omnichannel ved Global E-commerce Summit i Barcelona i 2014.

I 2016 vant Bolia.com prisen i kategorien beste B2C, mens vi i Vertica selv fikk prisen for beste e-handelscase. 

Kundene våre har også vunnet priser for å ha den beste e-handelsløsningen på en rekke teknologiske plattformer. I 2014 mottok Peter Justesen en uCommerce award for den nye e-handelsplattformen sin, mens Bolia.com vant Episerver-prisen "Associated Partner of the Year". Nylig stakk de også av med "E-commerce site of the year" ved EPiServer Awards' 15.

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, må du gjerne sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har over 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.