E-handel

En god e-handelsløsning er ikke bare et sted der kundene kan betjene seg selv. Det er en sterk salgsplattform som fremmer merkevaren deres, oppruster kundeservicearbeidet og skaper kundelojalitet og mersalg.


Alle fagområder under samme tak

Vi har 15 års erfaring med e-handel og alle nødvendige faggrupper tilgjengelig internt på huset, uansett om dere skal ha utformet en digital strategi, utvikle en nettbutikk, bygge en app eller effektivisere integrasjonene deres. 

Vi huser alt fra digitale konsulenter, prosjektledere, UX-konsulenter og designere til utviklere, spesialister på online-markedsføring og integrasjonskonsulenter. Dette sikrer at vi kan ta oss av alle aspekter av deres nye løsning, og at alle elementer spiller sammen for å gi deres kunder, leverandører og kundeservice en optimal plattform.

Analyse, prosess og optimalisering

For å sikre et kunnskapsbasert grunnlag for utviklingen av deres e-handelsløsning forsøker vi alltid å utføre en foranalyse. Her involverer vi alle interessenter og treffer beslutninger om forretningsmessige mål, design, funksjoner i løsningen, integrasjon og valg av plattform.

Videre planlegger vi hvordan prosessen skal forløpe.

CMS og plattformer

Slik vi ser det, er det virksomheten som skal være styrende for valg av plattform – ikke omvendt, med en plattform som dikterer betingelsene for deres virksomhet. Ved å identifisere deres forretningsmessige behov, ressurser og visjon kan vi gi råd om valg av plattform, arkitektur og systemer. 

Målet er at dere får en plattform og en arkitektur som gjør det enkelt for virksomheten å vokse samlet sett. Deretter må vi sikre et maksimalt utbytte fra alle systemer som er i spill. Les mer om de forskjellige CMS- og e-handelsplattformene her.

Teknisk implementering

Når rådgivningsprosessen er fullført og dere har et komplett design for den nye e-handelsløsningen, kan vi hjelpe dere i valget av teknisk leverandør. Vi kan også gjøre deres egen IT-avdeling i stand til å gjøre denne jobben.

Eller dere kan velge å overlate implementeringen til oss. Vi har over 15 års erfaring med utvikling av e-handelsløsninger.

Vi styrer etter Scrum

Vi styrer prosjektene våre basert på prinsippene i Scrum. Dette betyr blant annet at teamene våre har daglige statusmøter, og at dere som kunde blir invitert til en demo hver tredje uke for å følge utviklingen av løsningen på nært hold.

Dette sikrer at vi hele tiden er enige om prioriteringer og gir samtidig en fleksibilitet der dere kan endre ønsker eller behov underveis.

Serviceavtale

Når løsningen går live, kan vi tilby en serviceavtale, slik at dere alltid har oss tilgjengelig hvis behovet for teknisk assistanse skulle oppstå. Vi tilbyr også løpende hjelp for optimalisering av løsningen med ulike tjenester innen konverteringsoptimalisering, forretningsopplæring og online-markedsføring.

På den måten kan dere være sikre på at løsningen alltid står i forhold til kundenes aktuelle atferd og behov, og dermed få mest mulig ut av e-handlesinvesteringen.

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.