CMS- og e-handelsplattformer

Riktig valg av teknologi er ofte en nødvendig forutsetning for et vellykket prosjekt. Spesielt gjelder dette når suksessen vokser og virksomheten utvikler seg. 


Den teknologiske utviklingen innen IT gir stadig nye muligheter. For å utnytte disse mulighetene best mulig, bruker Vertica en rekke ulike produkter og verktøy. Behovene varierer fra kunde til kunde og fra løsning til løsning, og det er derfor nødvendig å ha forskjellige redskaper i verktøykassen.

På denne siden beskriver vi en rekke av produktene vi bruker i utviklingen av våre kunders løsninger.

Finn riktig CMS  

Velg riktig CMS-plattform for akkurat deres virksomhet – Vertica rådgir, designer og implementerer webløsninger basert på velprøvde og stabile CMS-plattformer.

Vertica bruker en rekke forskjellige CMS-plattformer, hver med sine styrker. Dette gjør oss i stand til å implementere web-løsninger som spenner vidt – fra mindre lokale eller nasjonale webløsninger til store internasjonale forretningsløsninger.

Alle plattformer kan brukes til rene nettsideløsninger og i forbindelse med e-handelsløsninger.

 

Finn riktig e-handelsplattform

En vellykket e-handelsløsning krever en solid plattform. Ulike e-handelsplattformer gir hver sine ulike muligheter, så det er viktig å finne den plattformen som passer best til deres løsning.

Vertica står bak mange konseptsterke e-handelsløsninger, og vi har lang erfaring med både B2B og B2C e-handel på de ulike plattformene. 

Derfor er vi også i stand til å gi råd om hvilken plattform som passer til akkurat deres behov. 

Hvilken plattform bør dere velge?

Når vi skal hjelpe dere med å velge riktig plattform, begynner vi med å forstå og kartlegge deres forretning, markeder, produktportefølje og behov med hensyn til søk, markedsføring, ordrebehandling, teknikk og integrasjon.

I denne prosessen klargjør vi:

  • Hvem kundene deres er, og situasjonen på markedet
  • Hvilke og hvor mange produkter har dere
  • Hvordan kundene deres kjøper, og hvordan dere selger
  • Hvor mange markeder, språk og valuta dere arbeider med
  • Hvordan dere ønsker å måle løsningen
  • Hvordan dere håndterer frakt og logistikk
  • Hvordan dere håndterer kundespesifikke kataloger og priser
  • Behovene deres for utvidelser og tilpasninger
  • Behovene deres for integrasjon med andre systemer

Vi har jobbet med e-handel i 15 år og kjenner godt til utfordringene dere som e-handelsaktør kan ha ved valg av e-handelsplattform. Vi kan gi dere råd om hvilken e-handelsplattform som passer best til akkurat deres behov. Og vi sikrer at dere ikke bygger løsningen deres på en plattform som ikke kan utvikles videre i tråd med brukernes forventninger og nye tiltak. 

I tillegg til å gi råd og avklare behov hjelper vi dere også i implementeringen av løsningen.

I Vertica har vi erfaring med følgende plattformer:

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.