uCommerce

uCommerce er en fleksibel og brukervennlig .NET-basert e-handelsplattform som er fullt integrert med Umbraco og Sitecore CMS.


uCommerce er grunnlaget for en skalerbar og brukervennlig løsning som inkluderer alle nødvendige funksjoner for å skape en moderne e-handelsplattform. 

Det er lett å komme i gang, og den fleksible plattformen kan lett utvikles i tråd med eventuelle utvidelser i virksomheten. Plattformen har en godt gjennomtenkt arkitektur og egner seg godt for både B2C- og B2B-virksomhet.

Kjernefunksjonene i uCommerce er handel med produkter, produktkatalog, variantstyring og betaling, og er enkel å integrere med virksomhetens øvrige systemer.

Fordeler med uCommerce:

Ved å velge uCommerce får dere:

  • En kraftig e-handelsplattform for Umbraco og Sitecore
  • God integrasjon med andre systemer
  • Innebygde kampanjemuligheter
  • Innebygd håndtering av transportører og fraktberegning
  • God håndtering av internasjonalisering, språk og valuta
  • Standardintegrasjon av et bredt spekter av betalingstjenester

En komplett og effektiv kjøpsopplevelse  

Med uCommerce kan dere bruke de mange innebygde funksjonene til å skreddersy handleopplevelsen helt fra et produkt legges i handlekurven til kvitteringen genereres.

De innebygde markedsføringsfunksjonalitetene gjør det mulig å tilby kundene ulike kampanjetilbud som volumrabatter, rabattkoder på produkter, ordre eller frakt.

Kundene kan enkelt få en oversikt over produktkatalogen via en effektiv og brukervennlig søkefunksjon som lar kundene finne frem til riktig produkt med mulighet for ytterligere filtrering på produktutvalget.

uCommerce har også innebygde SEO-funksjoner som øker synligheten og muligheten for topplasseringer i ulike søkemotorer, som i sin tur utvider kundebasen.

uCommerce har innebygd håndtering av et bredt spekter av funksjoner knyttet til e-handel, som håndtering av frakt og prisberegninger, samt standardintegrasjon av en lang rekke betalingsleverandører. 

Integrasjon med andre systemer

uCommerce brukes både for mindre nettbutikker, men også av noen av de største merkevarene i verden. Uansett hvilke ønsker dere har, er det flere typer lisenser å velge mellom, som gir tilgang til og mulighet for ulike typer av integrasjoner og funksjoner.

Plattformen er fullt integrert med CMS-plattformene Umbraco og Sitecore, og har standardintegrasjon til ulike ERP-systemer samt integrasjonsmodulen uConnector, som gjør det mulig å utføre integrasjoner med virksomhetens øvrige systemer, som PIM, lagerstyring og analyseverktøy. 

Hør mer om uCommerce og hvordan plattformen enkelt kombineres med Umbraco og Sitecore. Av medgrunnlegger Søren Spelling.

Tre uCommerce-løsninger 

Bikersbest har fått en lynrask B2B e-handelsside med en gjennomtenkt kjøpsflyt og mønsterpraksis innen søk. 

Rosendahls B2C e-handelsløsning består av fem individuelle nettsteder, som understøtter hver enkelt merkevares verdi og visuelle identitet. 

Peter Justesen har vunnet en uCommerce Award for deres e-handelsløsning. Fokus for utviklingen har vært å lage en enkel og tilgjengelig flyt for de besøkende og samtidig tilby optimal ytelse på siden, med optimalt fungerende forretningskritiske funksjoner som hurtigsøk, produktfasettering, destinasjonsvalg og kjøpsflyt. 

uCommerce Power House

Vertica er som en av få partnerne valgt ut som et uCommerce Power House, på bakgrunn av vår omfattende erfaring med å utvikle en rekke uCommerce-løsninger innen B2B og B2C. 

Vi har dessuten tre utviklere som er oppnevnt til uCommerce MVP-er ("most valuable persons"). 

Vi har utviklet flere konseptsterke e-handelsløsninger på plattformen, blant annet for Bikersbest, Rosendahl og Peter Justesen.  

Kontakt meg

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat om integrasjon. Jeg har over 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integrasjon av systemer og virksomheter.