Umbraco

Umbraco er et danskutviklet Open Source CMS, der brukervennlighet og fleksibilitet er i fokus. Umbraco understøtter mange typer løsninger og er bygget på en solid Microsoft .NET-plattform.


Brukervennlig og intuitivt CMS

Umbraco understøtter alt fra små til svært store nettsider og kan skreddersys til virksomhetens behov. Systemet er fleksibelt med hensyn til design og funksjonalitet, og kan tilpasses deres spesifikke behov og ønsker.

Umbraco har fått tilnavnet "The friendly CMS", som nettopp er oppnådd på grunn av systemets brukervennlighet og intuitive grensesnitt som alle kan lære å bruke – selv uten forkunnskaper om innholdsstyringssystemer. Nettredaktørene vedlikeholder sidens innhold i en enkel og oversiktlig administrasjonsmodul, som også gjør det enkelt og raskt å komme i gang.

Gratis Open Source CMS

Umbraco er et gratis Open Source CMS og kan dermed brukes uten lisensutgifter. Den første versjonen av Umbraco ble utgitt i 2003, og siden da har Umbracos popularitet bare økt blant både designere, utviklere og nettredaktører. 

.NET og utvidelser

Umbraco er utviklet på Microsoft .NET-plattformen og er ekstremt fleksibel både når det gjelder tilpasninger og utvidelser. Utvidelsesmulighetene gjør det for eksempel mulig å integrere systemet med eksisterende systemer eller å utvikle spesialmoduler.

Umbraco kan anvendes som CMS i forbindelse med e-handelsløsninger både innenfor B2B- og B2C-segmentet. Dette kan gjøres med en av de to e-handelsplattformene uCommerce eller Sitecore Commerce.

I Vertica har vi lang erfaring med begge, og vi har blant annet laget løsninger for Rosendahl, Irma og Brødrene Dahl.

Rosendahls B2C e-handelsløsning består av fem individuelle nettsteder i samme løsning, som understøtter hver enkelt merkevares verdi og visuelle identitet. Løsningen er bygget på Umbraco CMS og uCommerce. 

brukervennlige funksjoner, som enkel navigering i produktkatalogen, en intelligent søkemotor, automatiske forslag og en oversiktlig betalingsprosess. 

Brødrenes Dahls B2B e-handelsløsning inneholder funksjoner som fasettert søk, avansert prissetting, ulike kataloger og varehåndtering. Løsningen er bygget på Umbraco CMS og Sitecore Commerce.

Les mer om de ulike løsningene nedenfor.

Kontakt meg

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat om integrasjon. Jeg har over 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integrasjon av systemer og virksomheter.