Mobil

Mobiltelefonen har blitt manges foretrukne medium i mange situasjoner, og e-handel fra mobilen er i eksplosiv vekst. En e-handelsløsning optimalisert for mobiltelefon har derfor blitt en nødvendighet hvis man vil lykkes på Internett.


Kundene er mobile

En mobiloptimalisert e-handelsløsning er blitt en svært grunnleggende konkurransefaktor, og det kan koste dere kunder hvis dere ikke kan matche deres forventninger til mobil tilgang til e-handel. Både innenfor B2B og B2C forventer kundene i stadig økende grad å kunne bla gjennom produkter og kjøpe via mobiltelefon og nettbrett. Med en app er dere alltid tett på kundene, uansett hvor de er.

En app er ofte optimal, siden den kan romme veldig konkret innhold og enkelt løse kundens løpende behov – også når de er offline. Samtidig favoriserer Google nettsteder som er optimalisert for mobil, nettopp på grunn av den eksplosive veksten i mobil e-handel. Google ønsker ganske enkelt å lede sine besøkende til de sidene som er mest mobilvennlige ved søk fra mobiltelefon. Formålet er alltid å gi kunden en best mulig opplevelse.

Vi kan hjelpe dere med konsept, design og brukervennlighet, valg av teknologi og plattform, og ikke minst implementering og utrulling av den endelige løsningen.

Styrk kundelojaliteten med en app

Mobil e-handel kan delvis skje via et mobiloptimalisert nettsted, men dere kan også velge å utvikle en egen app. Dette er en sterk plattform for å skape kundelojalitet, gi bedre kundeservice og samtidig få tilgang til verdifulle data om kundenes kjøpsatferd.

En app gir dere muligheten til å være med kundene uansett hvor de er, ettersom de alltid har sin smarttelefon for hånden. 

Dermed bryter dere ned enhver praktisk barriere som kan finnes for å handle hos nettopp dere, fordi dere er tilgjengelige hvor som helst og når som helst.

Med en godt utviklet app kan dere skape en mye tettere forbindelse med kundene, da de vil ha mindre incentiv til å oppsøke konkurrentene dersom deres app best tilfredsstiller deres krav, forventninger og behov.

Apper til B2C og B2B

Både innen B2C og B2B ønsker kundene muligheten til å legge inn ordre, se fakturaer eller søke etter informasjon mens de er på farten. Her er en app ofte optimal, fordi den kan romme svært målrettet og spesifikt innhold og raskt løse nettopp de behovene kunden har i en bestemt situasjon. 

Hva bør dere velge?

Vi står bak en rekke apper til blant andre føtex, Brødrene Dahl, Daka, SPF og Optimera. Vi tar gjerne en prat om hvilken mobilløsning som er riktig for dere. Vi kan hjelpe dere med konsept, design og brukervennlighet, valg av teknologi og plattform, og ikke minst implementering og utrulling av den endelige løsningen.

Vi leverer apper til iOS (iPhone, iPad), Android og Windows Phone. I tillegg jobber vi aktivt med hybride mobilløsninger basert på PhoneGap (Cordova og Ionic) og Xamarin.

 

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.