PIM med Perfion

Perfion er en 100 % standardløsning for Product Information Management. PIM-løsningen passer for virksomheter som har behov for å kommunisere gjennom mange kanaler og på mange språk, ha en kort "time to market", og som har et ønske om å ha full kontroll på sine underliggende produktdata.


Hva kan Perfion gjøre for dere?

Data finnes ofte i mange ulike deler av virksomheten – i markedsavdelingen, salgsavdelingen, i Word-dokumenter, Excel-ark, i InDesign-dokumenter, PDF-filer osv.

Med et PIM-system fra Perfion får dere styr på alle virksomhetens produktdata fra ett samlet sted. ERP-data, salgs- og markedsføringsdata, tekniske data og alle typer produktdata kan håndteres av Perfion (bilder, filmer, presentasjoner, kataloger og prislister). Medarbeidere i ulike avdelinger på tvers av virksomheten kan dermed finne, lagre og arbeide med data på ett sted.

Fordeler med Perfion:

 • Direkte integrasjon til Dynamics AX og NAV
 • Direkte integrasjon til Microsoft Office
 • 100 % standardløsning
 • Rask implementering
 • Problemfri deling av produktinformasjon
 • Oppdaterte data på tvers av kanaler og språk
 • Redusert "time to market"

Full integrasjon med andre systemer

Perfion er fullstendig integrerbart med de fleste ERP-systemer – herunder Microsoft Dynamics® AX, Microsoft Dynamics® NAV, SAP og mange flere. Det betyr at implementering av PIM-systemet går raskt, slik at dere kan hente lagerstatus, priser og annen sanntidsoppdatert ERP-informasjon med det samme.

Dere kan også arbeide med Perfion direkte via deres ERP-system, der dere blant annet kan administrere produktinformasjon, lage datablader og lignende i Word- og PDF-format. Når et nytt produkt er under utvikling, går det gjennom ulike faser. Med Perfion kan dere raskt oppdatere endringer av produktet, slik at dere alltid har den nyeste versjonen liggende tilgjengelig.

Perfion tilbyr integrasjon med følgende plattformer og systemer: 

 • Microsoft Dynamics AX og NAV
 • Alle standard ERP-løsninger
 • Innholdsstyringssystemer
 • E-handelssystemer (Sitecore, EPiServer med flere)
 • Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Adobe InDesign
 • Microsoft SharePoint Server

Perfion som del av strategien for ensartede brukeropplevelser

Perfion er også et godt utgangspunkt for deres strategi for ensartede brukeropplevelser. Systemet understøtter data på flere forskjellige språk, for ulike markeder og i ulike kanaler, for eksempel nettbutikk, nettside, trykksaker, apper eller butikkdisplayer. 

Alt dette håndteres med data i én versjon på ett sted. Perfion gir dere dermed ett enkelt opprinnelsessted til produktdata. Dette betyr at det bare finnes ett sett med oppdatert produktinformasjon, som brukes på tvers av alle markedsførings- og salgskanaler. 

Som figuren viser, lastes data inn til Perfion fra ulike kilder: Produktdata, ERP-data og leverandørdata. Fra Perfion eksporteres disse dataene så til forskjellige kanaler.

Perfion Partner

Vertica er godkjent Perfion Partner, som nettopp skyldes vår omfattende erfaring med utvikling av Perfion-løsninger. Vi er dermed i stand til å gi dere råd om hvordan Perfion kan støtte og optimalisere forretningsprosesser og skape et fundament for ensartede brukeropplevelser.

Vi har utviklet PIM-løsninger for blant annet Trollbeads, som selger smykker via tre kanaler til 30 markeder og på 30 språk. PIM-systemet står for en månedlig besparelse på mellom 1500 og 3000 arbeidstimer. Samtidig har Trollbeads` mange distributører glede av systemet, da det er disse som er ansvarlige for oversettelser av produktdata til de ulike språkene. Dette samordnes nå sentralt.

Med sitt nye PIM-system har Trollbeads samlet alle data på ett sted. Dette gir oversikt, reduserer feil og bedrer effektiviteten.

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, kan du bare sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.