Integrasjon og automatisering 

Spør noen av Nordens beste BizTalk-konsulenter

BizTalk

Microsoft BizTalk Server er en effektiv plattform for integrasjon og automatisering av prosesser. BizTalk kan integreres med alle systemer samtidig som det er enkelt å implementere og rulle ut.  


De beste BizTalk-konsulentene

Det tekniske er en grunnstein i integrasjonsprosjekter, men vårt fokus ligger på å forstå din forretning og å utarbeide en løsning som støtter opp under dine forretningsprosesser. Vertica er et av Danmarks og Norges største og mest erfarne konsulenthus innenfor Microsoft BizTalk, og gjennom årene har våre konsulenter samarbeidet med mange store virksomheter om komplekse og omfattende løsninger.

Våre kunder innen BizTalk kommer fra en rekke bransjer. Derfor har vi innsikt i bransjespesifikke problemstillinger og har opparbeidet oss en stor kunnskapsbase, som kommer deg tilgode. 

Samtidig har våre konsulenter den tekniske dybdekompetansen innen alt fra oppsett av plattformen, håndtering av sikkerhet og services, til grensesnitt mot eksterne systemer, dokumentstandarder og selve det å bygge en sammenhengende integrasjonsløsning med utgangspunkt i Microsoft BizTalk plattformen. 

Har du behov for en konsulent?

Vi hjelper dere etter en modell som passer til dere. I fellesskap vurderer vi hvilken måte som fungerer best for dere, og med den bakgrunnen setter vi sammen team og prosjektløp, som sikrer deg den riktige løsningen til rett tid.

Hos Vertica får du ekspertbistand i form av en konsulent som går inn og blir en del av deres team. Konsulenten vil enten kunne ivareta hele eller deler av deres integrasjoner, eller sammen med dere jobbe for å løfte intern kompetanse, prosjekter eller integrasjoner, og på den måten sikre den optimale arkitektur, løsning og kvalitet til dere. 

Sammen med konsulenten og deres faste kontaktperson hos oss i Vertica planlegger vi løpende graden av involvering og i hvilke perioder konsulenten skal arbeide for dere. 

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe dere med Microsoft BizTalk, ta kontakt med Steinar H Nygaard for en uforpliktende prat om mulighetene for din virksomhet. 

Med en godt gjennomført integrasjon kan dere knytte tettere bånd til kundene og bli en mer verdifull og effektiv samarbeidspartner.

BizTalk er i stand til å:

  • Trekke ut, motta og sende data fra alle systemer
  • Validere data
  • Videresende og validere data til nødvendige systemer
  • Oversette innkommende data slik at de kan leses av det systemet som skal motta data 
  • Bygge dataflow til overordnede prosesser

Alle systemer kan integreres med Microsoft BizTalk. Vi har bred erfaring med:

  • Dynamics AX og NAV
  • SAP
  • Oracle
  • Mainframe systemer
  • Og mange flere

Står du foran et større integrasjonsprosjekt?

Står dere overfor et større forløp som det er bedre å kjøre som et prosjekt i stedet for kun å involvere en konsulent, så behøver dere kanskje en totalleverandør som kan håndtere helheten i prosjektet. I slike tilfeller går vi inn og løfter deres integrasjonssetup som en totalleveranse helt fra de innledende avklaringer til implementering og den etterfølgende driften gjennom vår serviceavdeling. 

Ved større projekter får dere en fast tilknyttet prosjektleder fra Vertica, som gjennom tett dialog med dere sikrer at dere er løpende informert om fremdrift og resultater i prosjektet fra start til slutt. 

Vertica, og spesielt vår faste rådgiver Morten la Cour, har vært en uunnværlig sparringspartner gjennom hele prosessen med sin store kunnskap om BizTalk og ERP-integrasjon. Han har på kort tid klart å sette seg inn i våre komplekse behov og jobber engasjert med eventuelle problemer som måtte oppstå underveis.

Rambøll

Drift og service av BizTalk

Når løsningen er på plass, vil dere normalt ha behov for en serviceavtale. Her kan Verticas serviceteam hjelpe - eventuelt i samspill med en driftspartner som ivaretar serverne. Vi monitorerer BizTalk, services, snittflater og igangværende integrasjoner, og retter feil som måtte oppstå. 

Vi kan tilby serviceavtaler som både fungerer innenfor alminnelig arbeidstid kl. 08-17 på hverdager, eller døgnet rundt. 

I begge tilfeller reagerer vi senest innen to timer etter deres henvendelse. 

Våre erfarne BizTalk-konsulenter setter seg grundig inn i deres BizTalk-løsning, og dere er garantert minimum to konsulenter med kjennskap til deres spesifikke løsning. 

Overvåkning

Har dere behov for overvåkning av deres BizTalk-løsning? I så fall kan Verticas serviceteam hjelpe. 

Vi monitorerer ved hjelp av forskjellige overvåkningsverktøy og rapporterer feil i eventloggen, diskplassproblemer og endring av status på services. 

BizTalk analyse

Opplever dere generelle problemer med performance, sikkerhet og vedlikehold av løsningen? Da er det kanskje på tide med en gjennomgang og analyse av BizTalk-installasjonen. Vi går gjerne igjennom installasjon, konfigurasjon og operative løsninger uten kostnad.

 

Kontakt meg

Vil du vite mer om e-handel eller mobile løsninger, må du gjerne sende ​​meg en e-post eller ringe. Vi har over 15 års erfaring med e-handel og har interne forretningsrådgivere, designere og utviklere.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Les våre siste nyhetsbrev

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger